Навчання

7 правил, які змінять ваше життя в кращу сторону

🙂 Всіх Вітаю, друзі! 🙂 💡 Я впевнений, що абсолютно кожен з вас мріє про шикарне життя, де немає ніяких проблем зі здоров’ям, ніяких проблем у справах, проблем в кар’єрі або ще де-небудь. Як нам відомо, життя-це чисте полотно, на якому нам належить малювати свою історію. Все життя, цілком і повністю знаходиться в наших руках, і тому, для того що б вона стала ідеальною, потрібно зробити її такою.

🏆 У цій статті я розповім вам про 7-ми простих правилах, здатних змінити ваше життя всього за лічені тижні. Під словом “змінити” – я маю на увазі “поліпшити”, тому навіть якщо вас і так все влаштовує в житті, зробити її ще краще, точно не завадить ✅ 1 правило — вставайте не пізніше 6:00 ✅ в добі всього 24 години. В середньому людина спить з них 7-9, а то і 10 годин.

У підсумку у нас залишається всього 14 годин. З цих 14 годин віднімаємо мінімум 2 години на їжу і інші потреби людини. У нас залишилося всього 12 годин.

Мінімум 2 години віднімаємо на походи в магазин. Залишок: 10 годин. Невже вам достатньо 10-ти годин на виконання своїх справ? На читання книг? На зустрічі з рідними або друзями?Ви не зможете назвати успішну людину, яка спить по 10-11 годин.

Тому що успішні люди прекрасно розуміють як влаштоване життя, і що час – це найцінніше що вони мають. Організму для повного відновлення достатньо 6 годин сну, так навіщо йому дозволяти спати ще більше?Запам’ятайте, що поки ви спите, хтось заробляє мільйони, хтось працює або вивчає іноземні мови. ✅ 2 правило-приймайте холодний душ вранці ✅ цього правила дотримуються не багато, максимум 7-8% від усього населення Землі.

Але ви навіть не уявляєте те відчуття, коли після сну, ваше тіло занурюється в прохолодну воду, наповнюючись життєвою енергією. Так само це досить добре зміцнює імунітет. ✅ 3 правило — бережіть свої нерви і здоров’я ✅ знаєте, насправді в цьому світі можна купити все.

Єдине що людина не здатна купити-це психічне здоров’я. 📌 Як же берегти свої нерви? – запитаєте ви мене. Дуже просто, достатньо не переживати через дрібниці.

Двійка по контрольній роботі, завалений іспит, що нахамив вам продавець в магазині — все це сущі дрібниці. Нехай навіть вам здасться, що це важливі етапи в нашому житті, однак, це зовсім не так. Запам’ятайте, нічого в цьому житті не варто наших нервів.

Навіть після того як вас звільнили з роботи, – ви залишаєтеся Живі, ви залишаєтеся все тією ж людиною, яка здатна на багато що. Здоров’я берегти теж досить просто, якщо звичайно ви не маєте хронічних захворювань. Відмовтеся від шкідливих звичок, займайтеся спортом і харчуйтеся корисною їжею.

✅ 4 правило — самовдосконалюйся ✅ якщо вас запитають, Що ви виберете між: “повалятися на дивані і подивитися цікавий фільм” або “почитати книгу” ви виберете перше — то міняйте своє мислення. Вам потрібно працювати в той час, поки інші відпочивають і граються, адже тоді в подальшому, ви будете відпочивати і гратися в 10 разів краще. Але це не означає, що повністю потрібно потопати в роботі, присвячуючи цьому кожну хвилину свого дня.

Про відпочинок теж не варто забувати ✅ 5 правило-ніколи не судіть людей ✅ є така мудра притча: “розум потрібно чистити кожен день, як і зуби, що б з нього не смерділо злістю, ненавистю, заздрістю” (С) Автор невідомий. Найважливіше, це відноситься до світу так, як хочеш що б він ставився до тебе. Якщо ви будете судити всіх і кожного, будете висміювати і вишукувати недоліки — вам це повернеться.

Краще стежте тільки за собою: судіть свої вчинки, себе, своє мислення, і змінюйтеся тільки в кращу сторону, і тоді ви побачите, наскільки прекрасний цей світ. Та й до того ж, як кажуть мудрі люди: “не нам судити” ✅ 6 правило — пийте більше води ✅ мільйони разів вченими була доведена користь води. Випивайте в день мінімум 1.

5 літра чистої води, і вже через тиждень ви будете відчувати легкість і ейфорію в тілі. Вода вичистить ваш організм від шлаку. Ваша шкіра стане більш чистою і гладкою, а ваша працездатність збільшиться відсотків на 10.

✅ 7 правило-читайте книги ✅ знаєте, зараз з приходом технологій, стає все менше і менше людей, які читають книги. Можна сказати, немовлята народжуються з гаджетом в руках. Так, в Інтернеті зберігається неосяжна інформація, і звідти можна дізнатися не менше інформації ніж з книг.

Однак, книги повинні мати величезний пріоритет над інтернетом. Книги здатні дати людині освіту, навіть вище ніж в школах. І як одного разу сказав Рей Бредбері: “коли мені було 19 років, я не міг вступити в коледж: я був з бідної сім’ї.
Грошей у нас не було, так що я ходив в бібліотеку. Три дні на тиждень я читав книги. У 27 років замість університету, я закінчив бібліотеку ” друзі, якщо вам сподобалася ця стаття-ставте лайки і не забувайте підписуватися на мій канал ☺️ а так само пишіть в коментарях, які ви ще правила знаєте, для того що б життя ставало ще більш барвистіше і яскравіше ☺ ️