Навчання

Як правило, важливо відпочивати від людей: хитрощі здорової самотності

Привіт, мене звуть Арт ГаспаровЯ автор підручника МДІМВ та Енциклопедії Переговоровделююсь дипломатичним досвідом і корисними порадами © одного разу в одному вірші я написав: «самотність – є вихід, коли тимчасово втомився від Товариства друзів, ворогів і дурнів». А чи знаєте ви, як правильно відпочивати від оточуючих. Відпочивати, щоб відновити і налагодити енергетичний і емоційний баланс, розібратися в собі і своїх почуттях.

Давайте познайомимося з хитрощами здорового самотності. В першу чергу, щоб не втрачати свою цілісність і не розчиняти свою особистість в чужих життях, відпочивати від людей потрібно кожен день. Я в цьому абсолютно переконаний.

Хоча б годину в день. У ванній або в своїй кімнаті, на прогулянці або на пробіжці, в кабінеті або в кафе за окремим столиком. Побути всередині себе це не просто безцінно, це, дійсно, необхідно.

По-друге, до самотності потрібно підходити усвідомлено. Можна займатися якимись справами, відпочивати за переглядом фільмів або читанням. А можна відкласти телефон, скинувши будь-які інформаційні, відволікаючі фактори і як слід подумати про своє життя.

По-третє, використовуйте ритуали. Ритуали допомагають налагодити енергетичний баланс і відновити свої сили, коли сумно, прикро, незрозуміло що робити і т. д.

Подумайте, які ритуали ви можете для себе придумати, щоб вони допомагали вам витягувати з себе негатив і негативні емоції. Я, наприклад, бігаю. Біг це моя супер зброя, яка допомагає мені швидко привести в порядок емоційний фон, знайти правильне рішення і грамотно розвивати свої проекти.
Щастя вам і гарного настрою!#саморозвиток #самопізнання #успіх і мотивація #психологія відносин #сім’я