Навчання

Як після розмови зі мною мій друг перестав лінуватися і почав діяти?

Привіт, це Арт Гаспаров. Я дипломат за професією і автор підручника МДІМВ. У Дзені ділюся досвідом і корисними порадами © сьогодні я розповім вам, як після однієї розмови зі мною мій друг перестав лінуватися і почав діяти.

Без перебільшень, сьогодні він став мільйонером. Нещодавно ми з ним бачилися, і він розповів мені, що колись сказані мною слова змусили його глибоко задуматися. І в якийсь момент його перещелкнуло.

Він побіг галопом у бік успіху і в підсумку благополучно добіг. Отже, як все було. Кілька років тому я повернувся з дипломатичного відрядження повний енергії та ентузіазму. Я зайшов до нього в гості, а у нього прям з порога так відверто смерділо лінню і неробством, що хоч святих винось.

Я згадав, що в інституті він був батарейкою і запальничкою в одній особі. Подібна поведінка йому було невластиво. Вислухавши його сумний і похмурий розповідь, як щось там в житті згорнуло не туди, і як його віддушиною стали кіно і серіали, я сказав йому ті самі щирі і чесні слова.

А сказав я йому приблизно наступне: “А ти взагалі в курсі, що твій організм – це дуже складний і розумний механізм. Людина-це найкращий витвір природи з часів генезису. Ти взагалі в курсі, що кожну секунду в твоєму житті кожен орган без винятку працює, не покладаючи сил і не зупиняючись ні на мить.

Трудиться, щоб ти жив. А ти тут сидиш і нічого не робиш”. Дорогі читачі, я залишу цю фразу тут без додаткових коментарів.

Є над чим задуматися і без моїх попутних пояснень. А всіх бажаючих потужно змінити свій Всесвіт у бік успіху запрошую на свій авторський майстер-клас”Мистецтво іміджу”. Подробиці чекають вас за посиланням.