Навчання

Впевнені, що ви впоралися з енергетичними завданнями 2020?⁣⁣⠀ ⁣⁣⠀

Ви на каналі філософа, вченого, бізнес-експерта і практикуючого психолога. Пишу про усвідомленість, філософію і стратегію в різних сферах життя. Майже з кожної праски, включаючи пости в соц / мережах, анекдоти і мемчики, та й просто приватні розмови, я чую, що для багатьох 2020 року «як не було», «рік пройшов даремно» і всяке подібне.

Ось якщо у вас теж таке відчуття, то я вас вітаю, ви точно упустили щось дуже важливе, що ніс в собі рік, що минає. ⁣ ⁣ ⠀ ⁣ ⁣ ⠀Навіщо я констатую цю сумну істину? Тому що з таким настроєм ви ризикуєте «профуфлити» ще й наступаючий 2021 (чому, що і як – в наступній статті). Ну, і до того ж в 2020 залишилася ще «пара-трійка» днів – звичайно, глобально розібратися з усіма духовними завданнями року ви навряд чи встигнете, але трохи «підкрутити колесо», щоб увійти в новий цикл в більшому адеквате, шанс все ж є.

Отже, повторюся, тому що весь рік про це говорила: 2020 як рік відплати і відродження, рік апокаліпсису і птиці Фенікс був даний нам для осмислення всього свого життя за минулі пару десятків років і потужного стрибка в новий світ і нового себе. Це означає, що ви або повинні були щось важливе нове зрозуміти, або щось важливе нове зробити, або і те, і те. А ще закрити двері в минуле, витрусити з шаф старі скелети і «розкласти всі кістки по поличках».

⁣ ⁣ ⠀ ⁣Причому якщо ви і так весь час активні, вам треба було або прискоритися і масштабувати дії рази в 3 або на порядок, або навпаки нарешті сісти і подумати, постратеговать перед дією, а не як зазвичай бігти стрімголов через бурелом не дивлячись. Ну, а якщо ви тільки й робите, що думаєте і стратегуете (часто лежачи на дивані в позі Обломова), то вам якраз треба було почати діяти або вже подумати в такі глибини, дали і масштаби, що де там Нобелівка. ⁣ ⁣ ⠀Загалом усім треба було вийти зі звичної схеми.

Якщо вийшло, чекайте бонуси від Всесвіту або насолоджуйтеся вже отриманими. Якщо не вийшло, то упс..

. Ви продовбали можливості. Кажу вам суворою мовою плаката як кандидат наук і доцент у званні.

Чарівного пенделя на вас немає!⁣ ⁣ ⠀ ⁣ ⁣ ⠀Що робити зараз? Усвідомити свої досягнення за рік (що зроблено, що зрозуміле) – можливо, вони все-таки є. І перестати нарікати на Всесвіт – »вона це не любить”. Сприйняти упущення як досвід і проаналізувати його на майбутнє.
⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀#підсумки року #підсумки 2020 #блоги захоплених людей